Recreatie en sport

Sport en recreatie: HPRC case

Een HPRC case kan gebruikt voor allerlei toepassingen. Ze worden zowel gebruikt voor industriële toepassingen, in de fotografie, bij de politie, voor militaire en nautische toepassingen maar ook voor het opbergen en verplaatsen van verschillende sportmaterialen. De koffers zijn licht, waterdicht en onbreekbaar. De meeste zijn gemaakt met polymeren van zeer hoge kwaliteit en versterkt met hoogwaardige harsen. De nieuwste HPRC case is dunner en elastischer, waardoor hij lichter en nog meer schokbestendig is. Bovendien zijn ze zuurbestendig, krasbestendig en bestand tegen extreme weersomstandigheden en temperatuurverandering. Ze kunnen weerstaan aan een temperatuur van -40°°C tot 80 °C. Een HPRC case beschermt alle dure en breekbare apparatuur tegen stof, water en corrosie door chemische stoffen. Graag som ik u nog een aantal specifieke kenmerken op van deze unieke koffers.

Zeer handig in gebruik en volledig gemaakt volgens de normen
De HPRC case kan gebruikt worden als een trolley als hij voorzien is van een wielenkit. De koffer heeft een ergonomisch handvat en is daardoor gemakkelijk verplaatsbaar. De haken voor het openen en het sluiten zijn zeer robuust en kunnen niet opengaan wanneer de koffer valt. Daarbij zijn de hoeken van de koffer meestal versterkt waardoor ze extreem schokbestendig zijn. Dit kan zeer nuttig zijn wanneer het materiaal per vliegtuig naar het buitenland moet voor een evenement. De ontwerpers van de koffers hebben gezorgd voor lichtheid gecombineerd met maximale bescherming. De zoektocht naar het lichter maken is niet ten koste gegaan van de sterke en de bescherming van uw materiaal. De volledige productielijn van HPRC-koffers is ISO9001 gecertificeerd, dit betekent dat er bijzondere aandacht besteed wordt aan de kwaliteit en de duurzaamheid van het product.

HPRC-koffers zijn milieuvriendelijk
Als sporter zal u waarschijnlijk ook lang willen genieten van een gezonde leefomgeving.De producten van HPRC-koffer heeft dan ook veel aandacht voor het milieu. Alle materialen die gebruik worden bij de productie zijn volledig recyclebaar en kunnen na de nodige bewerking opnieuw opgenomen worden in het productieproces. Aandacht en respect voor het milieu en een duurzame toekomst zijn belangrijke waarden voor de producent van de HPRC-koffers. 

Gebruik van HPRC-koffers
Rekening houdend met al de positieve eigenschappen van een HPRC case is het niet verwonderlijk dat ze wereldwijd door hobbysporters maar ook door professionals gebruikt worden om allerlei gevoelig en duur materiaal te beschermen en te verplaatsen. Materialen voor allerlei buitensporten zoals triatlon en golf, duikmateriaal, fotografiemateriaal enzovoort kunnen er veilig in opgeborgen en verplaats worden. Ook sportmateriaal vervaardig uit carbonvezels of voorzien van elektronica zitten veilig in een HPRC case. De koffers kunnen voorzien worden van extra schuimrubber voor een nog betere beveiliging. Dit schuim kan, afhankelijk van wat u wilt opbergen, voorgesneden zijn. Naast de eerdergenoemde toepassingen is er ondertussen een nieuwe bijgekomen. Eigenaars van een drone hebben ontdekt dat de HPRC case het ideale opbergmiddel is voor dit hoogtechnologisch materiaal.

Benieuwd naar een aanbieder van o.a. HPRC koffers in Nederland? Kijk dan eens op de site van Heliko BV


Delen