Recreatie en sport

Verhuur campers

Nog even en heel Nederland heeft weer vakantie. Voor veel mensen weer de vraag wat het gaat worden dit zomerseizoen. Met het vliegtuig naar een warm land of toch met het hele gezin kamperen op één van de campings in Nederland. Kamperen is voor veel mensen, het ultieme gevoel van vakantie houden. Veertien dagen in caravan of tent geeft alle vrijheid om te genieten van je vakantiedagen. Op stap met de camper laat je nóg meer van het vrije vakantiegevoel genieten. Je kunt je snel verplaatsen en hoeft eigenlijk geen planning te maken. Is het op een bepaalde plek niet interessant genoeg, dan ben je zo vertrokken. Vooral het mobiel zijn, is een groot voordeel van een camper huren. Aan het kopen van een camper zit een prijskaartje, dus waarom niet op zoek naar een bedrijf met verhuur campers. Wanneer je nog nooit hebt rondgetrokken met een camper, dan is dit de uitgelezen manier om kennis te maken met zo'n mobile home! 

Voor- en nadelen huren camper

Veel campers zijn van alle gemakken voorzien. Zo is er de mogelijkheid om te douchen en naar het toilet te gaan in je huisje op wielen. Ook heeft een gehuurde camper meestal een keuken met koelkast en kookplaat. Een tv en een magnetron geeft een camper alle luxe die je nodig hebt. Wanneer je op reis gaat met kleine kinderen hoef je niet bij een benzinepomp te stoppen wanneer de kleintjes gebruik moeten maken van een toilet. 

Niet afhankelijk van restaurants langs de weg

Niet iedereen wil elke vakantiedag een eetgelegenheid bezoeken. Reizen en kamperen met een camper, die je kunt huren bij Kampeercentrum de Jong, biedt je de mogelijkheid om zelf je eigen maaltijden te koken en gezond te lunchen. 

Op de mooiste plekken overnachten

Campings vindt je overal in Europa. Je kunt altijd kiezen voor een luxe verblijf maar ook zijn er mogelijkheden om primitief, dus goedkoop te overnachten. Valt de camping tegen, dan ben je de volgende dag weer vertrokken. Het is natuurlijk het fijnst om in de vrije natuur te kamperen. Ga voordat je een camper-reis onderneemt, informeren naar mogelijkheden.   

Een aantal nadelen van de camper

Camper-reizen worden meestal geassocieerd met vrijheid. Toch kun je beter van te voren even informeren naar de drukte op bepaalde campings. Vooral in het hoogseizoen is het soms lastig een fijn plekje te vinden. Ga je op zoek naar een verhuurbedrijf en voor het eerst op pad met een camper? Bedenk dat het manoeuvreren door een stad, echt zenuwslopend kan zijn. Je zult dan ook niet snel met een camper 's avonds een stad bezoeken om wat te gaan eten of drinken.  De nadelen wegen echter niet op tegen de voordelen van het reizen met de camper. Kijk voor meer informatie op de diverse website's en laat je inspireren door de mogelijkheden die een camper-reis te bieden heeft. 


Delen